Miért kell 2-3 hetet várni egy jogosítvány bővítésért? -. -
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 16:11
1/6 anonim válasza:
Mert ennyi az átfutási idő.
Ha sürgős, miért nem kezdted 2-3 héttel korábban?
2/6 A kérdező kommentje:
Mert nem tudtam hogy ennyire csigák az okmányirodában...
2011. nov. 16. 17:54
3/6 atilis válasza:
Mit csinálnak manapság gyorsan, örülhetünk neki, hogy nem 2-3 hónap, mert annyi is simán lehetne, és mit tudnál csinálni? Semmit.
4/6 anonim válasza:
Nem védeni akarom Őket, de minden attól függ, mennyire vannak aktuálisan elhavazva. Nekem pl. másfél éve egy héten belül már ki is lett postázva az új jogsi, pedig akkor is több hetet mondtak. (Debrecen)
5/6 bp1985 válasza:
Nekem amikor 2 napom volt személyit csináltatnom, akkor elmentem xvi-be. Közölték, hogy min 1 hét. Mondom az sok, nekem 2 napom van rá. Átküldtek 13-ba, a központiba, délután 4-re értem át. Elpanaszoltam a bajomat, majd másnap reggel jött az sms, hogy mehetek érte. Persze ez csupán szerencse kérdése volt, de ott is 2-3 napot mondtak.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát én sajnos nem vagyok Budapesti... :s de már lassan le telt 1 hét hátha megkapom :)
2011. nov. 24. 05:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!