Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Piacon vett jogsi mennyire...

Piacon vett jogsi mennyire hiteles és mennyire tűnik eredetileg?

Figyelt kérdés
Eszemben sincs ilyennel próbálkozni mivel már van nekem igazi, csak érdekel:)
2011. nov. 14. 16:36
 1/6 A kérdező kommentje:
*Eredetinek(bocsánat elírtam:) )
2011. nov. 14. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Mer a piacon a krumpli mellett árulnak plasztik kártyás jogsit is? Szerintem nem egyszerű hamisítani, főleg a hologramos rész miatt.

Ha meg valaki mégis tudja akkor nem a piacon fogja árulni.

2011. nov. 14. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:

És ha valaki hamisítaná is, a rendőrök minden közúti ellenőrzésnél lekérdezhetik a központi nyilvántartásukból, ugyanúgy, ahogy a műszaki érvényességét vagy a biztosítást is.

És meg is szokták tenni.

Szóval használni csak külföldön érné meg, idehaza hamar bukta lenne a vége ha valaki csak a kártyát csinálná meg.

2011. nov. 14. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahhoz komoly kapcsolatok kellenek, vagy egy tűzhöz közeli fószer aki bele is rak a nyilvántartásba.

Magyarországon MINDEN lehetséges!

2011. nov. 14. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy hamis jogsi a rendőr ellen semmit nem ér, mivel rádión bediktálják azonnal a számát és ha nem létezik vagy nem arra a névre van regisztrálva rögtön lebukik az illető.
2011. nov. 14. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:

az ilyen jellegü csalásokat az okmányirodában követik el!

Az okmányiroda tud ki állítani jogosítványt az a rendőrségi adatbázisban is benne van!

Természetesen a felügyeletnél nincs de az nem is érdekes az NKH nincs kapcsolatban az okmányírodával és a rendőrséggel sem!

Az okmányirodai rendszer van összekötetésben a rendőrségi adatbázissal, az az a rendőrségen azokat az adatokat látják amiket az okmányíroda felrögzített!

Így a fényképet is, azt a képet látják a rendőrségen ami a személyidba vagy a jogsidban van remélem tudtam segíteni! :)

2011. nov. 15. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!