Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mi a véleményetek a Posta...

Mi a véleményetek a Posta GFB-ről?

Figyelt kérdés
Díjkalkulátor szerint az lenne a legkedvezőbb 2012-re, de nem tudom mennyire jónak mondható ez a biztosító. Eddig az Allianznál voltunk, de most ott a háromszorosa lenne a díjunk.
2011. nov. 8. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
nem mindegy milyen a biztosítód? HA valaki kárt okoz, akkor úgyis az ő biztosítója rendez neked mindent, ha te okozol kárt akkor meg nem mindegy hogy intézi a károsultnak az ügyeit?
2011. nov. 8. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is náluk vagyok, nincs ok panaszra.

Egy biztosítós ismerősöm is azt mondja, lehet bennük bízni.

Ja, és jó szolgáltatás náluk az "okozói biztosítás"

Vagyis, ha egy picivel többet fizetsz, akkor neked is fizet max. 2 millát a biztosító, ha te voltál a hülye a balesetnél.

2011. nov. 8. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jó árai vannak, és a szolgáltatás minőségére sem lehet kifogás. Nem csak elfogultságból mondom (postás vagyok), de tényleg nem rossz.
2011. nov. 8. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!