Veteránbiztosítást nehéz megkapni egy autóra?
Azt olvastam hogy 25 éves kor felett, ha ugymond normál a jármű állapota, akkor kapható ilyen.
Hol kell utánnajárni, ill, milyen nehéz ezen átlökni a kocsit, hogy megkapja eztafajta biztosítást?
Nehéz mert az autónak teljesen gyárinak kell lennie.
Ahhoz hogy a veterán igazolást megkapd veterán vizsgára kell vinni az autót. Ott átnézik tüzetesen hogy van e idegen alkatrész benne. Egy nem gyári kipufogódob vagy gyújtáskábelon is elbukhat az egész. Hallottam már olyat aki azért nem kapta meg az autó a veteránvizsgát mert galvanizált csavarok voltak benne és gyárilag ezek nem voltak galvanizálva. Amúgy én 30 éves kortól tudom hogy veterán az autó.
nem nehéz, nem kell ot vizsga hozzá, olvasd el ezt, igaz 5 ezer a tagság de olcsó a biztosítás így.
pontosítok.
Nem az igazi veterán vizsga érdekel, mert tudom, hogy azt nagyon nehéz megkapni, meg az OT-s rendszámot is.
Van ugytudom valami youngtimer kategória, és az is valmi hasonloképp működik, csak nemtudom, mennyire nehéz azt megszerezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!