Trabantot, vagy kispolskit vennék, de csak évek múlva szeretném forgalomba helyezni, mit csináljak?
60e Ft? De durva! Többe kerül átíratni, mint amennyibe a kocsi?
Egyébként ha nem lesz szerencséd, mire forgalomba akarod helyezni, kivonják őket végleg a 2 ütem és magas károsanyag kibocsájtás miatt.
hm..ez szomorú...ha kivonatom a forgalomból, az is pénzbe kerül, de ettől függetlenűl a biztosítást is meg kell fizessem, függetlenűl attól, hogy után a forgalomból kivonták... :(
ha üzembentartóira veszem, akkor nem biztos, hogy mire forgalomba akarom helyezni, akkor még él a tulaj :( vagy Isten tudja, mi lesz addig, meggondolja magát, stbstb...
ha kivonják a kétütem miatt, akkor meg OT-rendszámmal még vihetem majd, viszont az nagyon drága mulatság lesz, hogy olyan állapotba kerüljön...
remek, köszönöm Magyarország :(
de itt mindenki a trabantot kezdi el boncolgatni pedig a kérdésben ott van a kispolski is ami már 4 munkaütemű tehát a válasz egyértelmű vegyél kispolskit és azt nem vonják ki és azzal se lesz bajod hogy a benzint előre be kell hozzá keverni mint a trabanthoz ugyebár
én a wartburg 353-asokat néztem de ami a trabi ellen szól itt az a 353 ellen is szólt ezért átáltam a lada 1200 mellé
Sziasztok ati vagyok
Szovalkispolszki klubtagként is köthetek veterán biztositást a járgányra ? ha betölti szép lassan 1-2 év mulva a 25évet?. mer amugy baromi drága.... 20ezer fölött van rá a éves dij most néztem neten a biztositoi kalkulátorok összehasonlitó dijtáblázatait.ez egész egyszerűen elképesztő abszolut nonszensz :-/
szoval léci segitsetek irjatok valamit
köszi a választ.
ati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!