50 ccm motorhoz milyen papír kell?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy használni tudjam, úgy hallottam, biztosítás nem kell, forgalmija, törzskönyve van? Honnan lehet tudni, hogy nem lopott, ha vennék egyet?2011. okt. 19. 12:03
1/6 anonim válasza:
Az égvilágon sehonnan nem tudod, hogy lopott-e vagy sem. Nincs rendszám, nincs központi nyilvántartás, körözés, törzskönyv. Kell hozzá egy érvényes, új formátumú adásvételi szerződés és biztosítást kell rá kötnöd. Az adásvételit és a biztosítás meglétét igazoló papírt (kötvény vagy befizetést igazoló csekk, ahogy szeretnéd) kell magadnál tartanod.
2/6 anonim válasza:
már hogyne kéne rá biztosítás! éves díj van és az alvázszám alapján kötik meg. az adásvételi vagy a vásárlási bizonylattal (új motornál) pedig igazolod, hogy tiéd a motor. forgalmija és törzskönyve nincsen. Ha lopott, az sajnos nem derül ki sehogy sem, bizonyítania kell a tulajnak, hogy tőle lopták.
3/6 A kérdező kommentje:
És mennyi általában egy ilyen robogó biztosítása?
2011. okt. 19. 12:59
5/6 anonim válasza:
Azért simán körözhetik a vázszáma alapján! Akkor meg nem kell nagy bizonyítás a tulajnak.
6/6 anonim válasza:
A biztosítás korfüggő. Én 15 vagyok és 10000 volt a biztosítás apámnak meg kb 4000 :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!