Muszáj a szülő is a b kategóriás jogosítványom kiállításához az okmányirodában? (nem vagyok 18)
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 17:59
11/17 anonim válasza:
Kérdező, hidd el, hogy nem kell. Én 5éve csináltattam 17évesen és egyedül:)
12/17 A kérdező kommentje:
Azért az már 5 éve volt. Rendszerváltás, Alonso a Ferrarinál, a vörös ördögök hanyatlanak. Történtek azóta változások. Valaki frissebbet?
2011. okt. 18. 22:12
13/17 anonim válasza:
Oké, hogy 5éve volt, de nem változott azóta ilyen téren semmi. Amikor csináltattad a személyigazolványodat, kellett szülő? Nem. Na látod:)
14/17 anonim válasza:
Én fél éve voltam (nem voltam 18) és nem kellett szülő, mondták is amikor megkaptam hozzá a papírokat, hogy mehetek egyedül az okmányirodába.
15/17 anonim válasza:
Én 2 éve csináltattam, nem kellett.
16/17 A kérdező kommentje:
Személyimhez kellett a szülő, útlevelemhez nyáron mind kettő kellett.
Azóta mondjuk elmentem, és megcsináltattam. Tényleg nem kell hozzá a anya/apa.
2011. okt. 19. 20:02
17/17 anonim válasza:
Na látod, kellett neked itt okoskodni, ahelyett hogy felálltál volna a gép elől és elballagtál volna az okmányirodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!