Szerb vezetői engedély honositásával kapcssolatban mik a tapasztalaitok?
Az ilyen válaszokkal csak önmagad minősited!
További kellemes szép napot neked is!
Inkább hagyd,, Jó neked a szerb hidd el..
A végén ráköteleznek hogy újra le kell tegyed az egész vizsgát. De olyan a magyar megfogalmazás ,hogy őslakos magyar létemre nem értettem sok kérdést. Tudod hogy van jogsim?? Szerintem szerencsém volt. Pedig autószerelő a szakmám és viszonylag művelt és értelmes embernek tartanak az ismerőseim.
Hát azt hiszem az előző hozzászólók semmi érdemlegeset nem mondtak, akkor nem tudom miért kell hozzászólni ha semmi tapasztalatuk ez ügyben nincs.
A férjem szerb állampolgár és bevallom kezdetben a szerb jogosítvánnyal mászkált az autóval, amíg egyszer egy véletlen ellenőrzés során egy rendőr kiszúrta. Pénzbírság jár az ilyen dologért de megúszta egy írásbeli figyelmeztetéssel ( kb. 30000 ft a bünti). Törvény szerint ha életvitel szerűen élsz Magyarországon fél éven belül köteles vagy a jogosjtványt magyarra cserélni. megteheted a területileg illetékes okm. irodában. Orvosi vizsga+ kérelem ( az irodán kapod)+ befizetett csekk-ezt is ott adják .
Vizsgázni nem kellett. Az ügyintéző hülye volt de ez nem meglepő, mindennap találsz ilyet. Nekem a múlt héten egy érettségi honosítást akartak a nyakamba varrni, mondván hogy " Románia nem EU-s ország". És mindezt egy egyetemi felvételi tájékoztató irodában.
Ha internetről akarsz infót ezt írd be: Külföldi hatóság által kiállított vezetői engedély honosítása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!