Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Az autó 1 éve nincs átírva,...

Az autó 1 éve nincs átírva, valaki segítsen, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal 1 éve vettünk egy használt autót. Azóta sem átíratva, sem biztosítás fizetve és már ki is vonták a forgalomból. Természetesen én csak az átírás elmulasztásáról tudtam, mindig megígérte, hogy elintézzük, mert én a havi 40.000-es GYES-emből nem tudom megoldani... Pár napja leléptem a gyerekkel, az autót nem adja oda, nekem nem is kell, de nem akarom, hogy engem csukjanak le az ő hülyesége miatt. Az sem megoldás, ha leműszakiztatom az autót, átíratom, aztán eladom, többet fizetnék, mint amennyit az autó ér. Valaki segítsen, teljesen kétségbe vagyok esve. Tudom, hogy hülyeség volt ebbe belemenni, de most már kár ezen rágódni, valahogy meg kell szabadulnom az autótól. Olyan megoldás nincs, hogy átíratom, befizetem a büntetést aztán leadom egy bontóban? Nem értek hozzá, csak egy ötlet, már megbolondulok, egyszerűen nem tudom mit csináljak, valaki könyörgöm segítsen :((((((

Előre is köszi.

2011. aug. 1. 14:59
 1/6 anonim válasza:
Menj be az okmányirodába és kérdezz rá. Nevet nem kell mondanod, ha csak érdeklődsz.
2011. aug. 1. 15:07
 2/6 A kérdező kommentje:
De az adásvételi is nála van... Ma beszéltem egy rendőr ismerősömmel, azt mondta sürgősen csináljak valamit mert ezért már lecsuknak. Annyira megijesztett...
2011. aug. 1. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha az eladó bejelentette az adásvételt, akkor onnan már a ti saratok a dolog. A kocsi a te neveden van?

Ha igen, akkor sajnos minden büntetést tőled fog követelni az állam.

Meg lehet próbálni trükközni mindenféle kibújóval, de sajnos a végén büntetés lesz a vége.

Átírási illetékek, a forgalomból kivonás miatt új műszaki, biztosítás (tudtommal visszamenőleg is). Szóval ez eléggé problémás.

2011. aug. 1. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Add oda valakinek ingyen, azzal a feltétellel hogy adás-vételit irtok. Ő kifizeti a dupla átírást, ezzel a problémád egy része megoldódott. Neked csak a be nem fizetett csekkeket kell kifizetned...ami valjuk meg, jó sok.
2011. aug. 1. 19:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Ez nem rossz ötlet, bár fogalmam sincs honnan fogok ennyi pénzt elővarázsolni. Ez egy rémálom... Azt sem tudom hol kezdjem, hova menjek először... :(

Mindenkinek köszönöm a segítséget, előre is :)

2011. aug. 1. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen autó ez? engem lehet hogy érdekelne ez a dupla átírásos dolog. Ha gondolod írj egy privátot
2011. aug. 1. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!