Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Austriai autó átiratást...

Austriai autó átiratást hogyan kell intézni?

Figyelt kérdés
Sziasztok ausztriában dolgozom és ideiglenesen be vagyok már jelentkezve,ausztriai cégnél vagyok alkalmazásban,szeretnék ott autot venni és ausztriai rendszámmal használni ,az átiratásnak mi a menete ? és milyen járulékokat kell fizetni?válaszokat elöre is köszönöm
2011. júl. 23. 11:33
 1/2 anonim válasza:
Először is kell a külföldi autóról számla és adásvételi h nem lopott a kocsi, aztán okmányiroda, reg adó ami a kocsi korától környezetvédelmi osztályától függ, "kpm" vagy műszaki vizsga, ezt pontosan nem tudom,de okmányirodában elmondják, az a lényeg ha honosítani akarsz bármilyen külföldi autót a származásának kell tisztának lennie,rengetek pénzbe kerül egyébként,ha keresőbe beírod h regadó műszaki biztosítás vagyonszerzési illeték(átírás) stb akkor kitudod azt is számolni
2011. júl. 30. 09:55
 2/2 anonim válasza:
bocsi,most láttam h még írtál a kérdés alá...erről kevesebbet tudok, de sztem majdnem kb olyan mintha itthon vennél autót csak nincs eredetiség vizsga mert ez csak Mo hülyesége,mivel az autó osztrák, osztrák biztosítás kell, itthonra sztem semmit sem kell fizetni,de okmányiroda és megmondják ezt is:)
2011. júl. 30. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!