Mire számítsak? Koccanás személyi sérülés nélkül?
Én voltam a hibás, benéztem az elsőbbséget.
Továbbá nem volt kötelező biztosításom erre az évre, illetve a tavalyira, de az autó idén februárig ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból majdnem egész múltévben.
A másiknak a lökhárítója tört, illetve az egyik lámpája ködlámpája, indexe meg esetleg a sárvédő horpadt (10 éves ford mondeo).
Rendőri intézkedés történt. Személyi sérülés nem volt.
Ebben az évben már volt egy piroslámpás szabálysértésem, a télen, a kocsi lassan mozdult álló helyzetből emelkedőnek a lámpa meg már beváltott vissza,
a mögém vágódó rendőrök (hárman)meg persze hogy ráfogták hogy a piroson mentem át (ez 40 ezrembe került)
Mekkora összeggel számoljak most kb?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:21
Privát e-mail a válasz írójána
Kit érdekel az Ítélkezésed te legfőbb tökéletes FÉNYBENJÁRÓ!!
LEPONTOZTALAK :D:D
Remélem, majd hasonló beálítottságú ORVOS kezei közé kerülsz, aki kb ugyanígy gondolkodik.
Minek törjem itt magam a megmentésén uram, élt volna inkább egészségesebben akkor most nem itt feküdne az asztalon!
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:28
Ez bonyolult egy picit.
Ha röviden akarnám összefoglalni, 4 ből kellett visszaváltanom 3 ba, hogy fizetni tudjak, ha érted az átvitt értelmet. Igazából ez volt az utolsó lökés ami miatt áron alul száltam ki egy komolyabb ingatlanból amiben még bíztam hogy még helyreáll a normális ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!