Autóhitelnél a bank vagy én mondom meg a futamidőt?
Figyelt kérdés
Azt mondták a kereskedésnél, hogy általában 72 hónap a futamidő, de én ennyi időre nem akarok egy 2002-es autót venni, max 4 év, az se kevés, de azért jobb. Vagy csak némelyik banknál van ez? Tavaly óta dolgozom.2011. júl. 11. 15:06
1/3 anonim válasza:
A bankok adnak ajánlatokat, de Te választasz.
Arra ügyelj, hogy a kereskedő nem azt az ajánlatot fogja neked ajánlani, ami NEKED jó, hanem, ami NEKI jó. Lehet, hogy megér inkább egy kis utánajárást a bankoknál, és nem is biztos, hogy ott kell megvenni, ahol a legközelebb lenne olyan autó.
2/3 anonim válasza:
A bank.Megvizsgálja a jövelemviszonyaidat, majd úgy kalkulál,hogy hogyan érné meg neki legjobban.Ne feledd, a már bebukott autóhiteleket is veled fizettetik meg.
Ha nincs pénzed,de az autó kell, akkor vedd személyi hitelre, nem drágább, ellenben megszabadulsz néhány járulékos költségtől, amivel az autóhitelezés jár!
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, nem biztos, hogy megveszem, de azért köszönöm!!!
2011. júl. 11. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!