Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Autóhitelnél a bank vagy én...

Autóhitelnél a bank vagy én mondom meg a futamidőt?

Figyelt kérdés
Azt mondták a kereskedésnél, hogy általában 72 hónap a futamidő, de én ennyi időre nem akarok egy 2002-es autót venni, max 4 év, az se kevés, de azért jobb. Vagy csak némelyik banknál van ez? Tavaly óta dolgozom.
2011. júl. 11. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:

A bankok adnak ajánlatokat, de Te választasz.

Arra ügyelj, hogy a kereskedő nem azt az ajánlatot fogja neked ajánlani, ami NEKED jó, hanem, ami NEKI jó. Lehet, hogy megér inkább egy kis utánajárást a bankoknál, és nem is biztos, hogy ott kell megvenni, ahol a legközelebb lenne olyan autó.

2011. júl. 11. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:

A bank.Megvizsgálja a jövelemviszonyaidat, majd úgy kalkulál,hogy hogyan érné meg neki legjobban.Ne feledd, a már bebukott autóhiteleket is veled fizettetik meg.

Ha nincs pénzed,de az autó kell, akkor vedd személyi hitelre, nem drágább, ellenben megszabadulsz néhány járulékos költségtől, amivel az autóhitelezés jár!

2011. júl. 11. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, nem biztos, hogy megveszem, de azért köszönöm!!!
2011. júl. 11. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!