Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » 140km/h-val mentem kb. jön bünti?

140km/h-val mentem kb. jön bünti?

Figyelt kérdés
ma mentem m7 en és belefutottam egy lézerbe kb 140 el mehettem de lehet annyi sem volt kérdésem az az volna hogy most nem állítottak meg meg semmi és az uj krssz szerint most mire számíthatok? valahol azt írják hogy 150 nél fotóznak valahol azt hogy a legkisebb túlépés is büntetik ha utóbbi akkor mennyit?
2011. júl. 2. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
145-től van bünti. Egyéb esetben csak ha megállítottak volna.
2011. júl. 2. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Itt van ez is: [link]
2011. júl. 2. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem olyan meleg a dolog. Számold azt, hogy a műszered is pontatlan valamit a mérőnek is van hibaszázaléka. Pl. F Astra km órája 10%-al mutat többet gyárilag mint a valóság. Ezért a limiteket úgy határozzák meg, már aminél a kép készül, hogy ezek ne jöhessenek szóba. Azaz valószínű még ennél a sebességnél nem kapsz. Ha csak nem volt esetleg valami korlátozó tábla amit nem figyeltél.
2011. júl. 2. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekel. szval ha nincs kint tábla h mennyivel mehetek akkor nyugodtan nyomhatom akár 130-140 közt is? vagy ilyenkor mennyi a határ?
2011. júl. 2. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:

NEM fog jönni bünti.

140-el csak akkor tudnának megbüntetni ha a helyszínen elkapnak..vagyis rögtön megállítanak.

Ez 149-ig így van,150-től már jön a csekkes dolog ami 164-ig vagy 165-ig 30ezer forint.

2011. júl. 2. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok:

Autópálya tábla is maximális sebességhatárt jelöl. Ebből kell kiindulni. Ez a negyediknek szól.

De már találkoztam autópályán sebesség korlátozó táblával ami 100-ba maximálta adott szakaszon a sebességet.

2011. júl. 3. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!