Baleset során közös megegyezés!?
Amúgy még annyit, hogy a fenti 3 kivételtől eltekintve ha formailag megfelel az írásbeli szerződés az mindig felülbírál bármely szóbelit.
Igaz, hogy van olyan pl hogy valaki egy írásos tanú vallomást visszavon, de sokra nem megy vele, mert ha nem tud nyomóst érvet (és bizonyítékokat) felhozni ellene, akkor a korábbi szóbeli vallomást ugyanúgy figyelembe veszi a bíróság.
Sziasztok!
Elsőnek: Nem nem én vagyok, én most kérdezek először, bocsánat ha már volt ez a kérdés, nem találtam.
Többieknek: nő létemre nem hiszem hogy nagy fenyítést tudnék gyakorolni rá, az erőszak úgy sem végleges megoldás. A szerződés, melyben nagyvonalakban az állt, hogy XY Kia típusú járművével (+rendszám is) az én Honda (+rendszám) típusú gépjárművemben kárt okozott, melyet haladéktalanul megfizet, személyi sérülés nem történt. Remélem az illető hamarosan megtér, nem akarok évekig húzódó perekbe bocsájtkozni, de ha nincs más.....
"...nekem az nem vilagos hogy miert o fizet, miert nem a biztositoja?..."
Kisebb kárnál megéri, hogy ne ugorjon a bónusza.
"...A keksargat remelem kitoltetted vele, azt alairtatok, onnantol vilagos hogy kie a felelosseg...."
Ez egy opció, más papír is megteszi ha rajta van minden adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!