Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Kinek jár ez a 90%-os kedvezmény?

Kinek jár ez a 90%-os kedvezmény?

Figyelt kérdés

Kisfiamat egyedül nevelem,16 éves.

Magasabb családi pótlékban részesülök,kapunk gyerektartást,nem voltunk összeházasodva.

Fiam matematikából teljesen mentesítve van.

Akkor most van jogunk igényelni?

2011. jún. 17. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de remélem, hogy ezért nem jár. A gyerektartásból és a magasabb családi pótlékból ki tudsz fizetni egy 50%-os diákbérletet. Amúgy a fogyatékosoknak jár, úgy tudom.
2011. jún. 18. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló nem jól tudja mert azok kapnak akik magasabb családi pótlékban részesülnek és megigénylik.

Nekem is van mert én lisztérzékeny vagyok.

2011. jún. 18. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Szánalmas, hogy olyanok is kapnak, akik pl. lisztérzékenyek. Ezért tart itt ez az ország...
2011. jún. 18. 14:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Már ne haragudj de miért lenne szánalmas? Gondolkozz már el...

Aki lisztérzékeny nyílván megérdemli,neki egy kiló kenyere 1000Ft ha nem több,és nem eheti meg azokat a dolgokat mint egy normális ember.Ha valamin,hát ezen legalább tudnak spórolni is,és nem havi 4ezreket fizetni a BKV-nak az 1000Ft-os kenyérár után.

2011. jún. 18. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm hogy megvédtél és teljesen igazad van mert sajnos ez pont így van ahogy leírtad.

De én már ilyeneknek vissza se írok mert csak a saját hülyeségeiket hajtogatják és nem értik meg a másikat.

Valamint pont az ilyenek miatt tart itt az ország hogy az előttem válaszoló szavaival éljek.

2011. jún. 18. 19:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez csak természetes,a tapló emberekkel nem érdemes foglalkozni pedig,de ezt nem hagyhattam szó nélkül,így is elég nagy plusz kiadás a lisztérzékeny termékek megvásárlása,sajnos.
2011. jún. 18. 22:50
 7/7 Anyomika válasza:
Azért mert fel van mentve matekból azért miért kéne 90% os kedvezményt kapnotok?
2011. júl. 19. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!