Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha veszek egy műszaki nélküli...

Ha veszek egy műszaki nélküli autót, akkor azt hogy hozhatom el?

Figyelt kérdés
Tudom, egyik megoldásként van a trailer, de mintha hallottam volna olyat is, hogy ha kér az ember az okmányirodától egy útvonalengedélyt arra az útvonalra amin közlekedni fog, akkor úgy is megoldható. Ez tényleg létezik? Ha igen, kerül ez az engedély nekem valamibe? Illetve, melyik okmányirodánál kell kérni? Ahonnan hozom az autót, vagy ahol lakom?
2009. márc. 21. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Útvonalengedélyt 3 napra lehet kérni, 2800-ft de csak akkor adnak, ha érvényes kötelező felelősségbiztosítás van az autón
2009. márc. 21. 23:41
 2/2 anonim ***** válasza:
76%
A legegyszerűbb (igaz törvénytelen, de mi így csináltuk), hogy ha van egy rendőr ismerősöd, akkor ültesd őt az autóba, ha esetleg megfogja a rendőr, és bemutatja a rendőrigazolványát, akkor szolidaritásból elengedi, illetve meg se kérdezi, hogy mi újság az autóval.
2009. márc. 22. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!