Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mit csináljak a kocsival?

KlenDie kérdése:

Mit csináljak a kocsival?

Figyelt kérdés
2 nap mulva lejár a kocsimon a bizositás már a türelmi határidő jár le szoval nyakig szarban vagyok :/ az a gond hogy nincs a nevemen az autó és még üzembetartási sincs és nincs is tul sok pénzem és most kezdeném a biztositásomat és 10 ezerre jönne ki és akkor már üzembetartóit is kéne csinálnom ami + 12 ezer az elöző tulaj meg nemtuti hogy megengedi hogy befizessek még 1 csekket mit csináljak?:/ mert ha megfognak a zsekák akkor 100 ezer vagy ott helyben leszedik a rendszámot... amugy a kocsit árulom:D csak vevő nincs rá akit érdekel kocsi az írjon:D
2011. ápr. 28. 16:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
üzembetartóival megcsináltattam a kocsit szoval az én nevemen van és kötöttem egy biztositást:D minden rendben
2011. jún. 5. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!