Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Muszáj oda mennem elsősegélyre...

Muszáj oda mennem elsősegélyre, amit a suliban adtak meg?

Figyelt kérdés

Az elsősegély oktatáson adtak egy csekket, ami 5500 ft és be kell fizetni postán.

És adtak két címet ahol lehet jelentkezni.

Mester u

V Arany j u.

De, beszéltem ismerősömmel, és Ő Moszkva térre megy, mert az a legjobb.

Most akkor bárhova mehetek jogsiért elsősegély vizsgára?

2011. márc. 30. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Kettő vagy három alkalom lesz az elsősegély, teljesen mindegy, hogy hova mész, nincs sok különbség az oktatások között. Szerintem több idő lenne az átiratkozással a macera, mint maga a tanfolyam.
2011. márc. 30. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Mester utca a legjobb. Ott csak tényleg az bukik meg, aki azt se tudja hol helyezkedik el a fej egy emberen..
2011. márc. 30. 15:41
 3/8 A kérdező kommentje:

"Kettő vagy három alkalom lesz az elsősegély, teljesen mindegy, hogy hova mész, nincs sok különbség az oktatások között. Szerintem több idő lenne az átiratkozással a macera, mint maga a tanfolyam."

Voltam már oktatáson!

A vizsga érdekelne, hogy hol a legjobb vizsgázni, hogy hol nem annyira szigorúak.

2011. márc. 30. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Én amikor jelentkeztem vizsgára nem a lekó helyemre jelentkeztem hanem egy más városba lévő helyre egyébként teljesen mind1 hol vizsgázol mindenhol ugyanaz a követelmény. Ha tudod az anyagot akkor már átmentél makogsz valami értelmeset azt jólvan
2011. márc. 30. 16:20
 5/8 anonim válasza:

Mindegy h hova mész, mert a vizsgabiztosok "vándorolnak", nem egy helyen vannak...

olvasd el:

[link]

2011. márc. 30. 21:33
 6/8 anonim válasza:

Az teljesen mindegy, hogy hova mész vizsgázni és hova mész suliba!

Én elsősegélyből a sulinak a vizsgabiztosa vizsgáztatott minket ahova jártam és mentünk egyszerre 30-an vizsgázni és mindenkit megbuktatott.

akkor nagyon nagyon felháborodtam, mert rendesen, becsülettel felkészültem a vizsgára és megbuktatott. Utána ismerősöktől hallottuk, hogy egy másik vizsgahelyen, ha vki már tud vmit csont nélkül átengedik

Ekkor fogtuk magunkat átmentünk pár ismerőssel másik vizsgahelyre és ahogy leültünk a vizsgabiztos elé már elkezdték kitölteni az igazoló lapot, hogy átmentünk, kb két mondatot mondtam el.

Na lényeg a lényeg sulitól független, hogy hova mész vizsgázni, nem kötelező ott ahova jártál

2011. márc. 31. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Múlthéten voltam egészségügyi vizsgán, az bukott meg csak aki a kötelezőt nem tudta, tehát az újraélesztés, meg a stabil oldal fekvés, de a stabilt nem is kérték csak az újraélesztést, azt aki tudta az átment.. tételt meg 1 lapot húztunk 1 borítékból, makogtunk valamit és kész, de am elmondta a vizsgabiztos helyettünk:)))))))) volt 1 rövidebb könnyebb tétel, nekem spec az elesett motoros volt, tehát bukósisak levétel róla másik meg nemtommár :)
2011. máj. 9. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
De mondjuk én az újraélesztési folyamatot is elrontottam, de rajtam látták hogy kegyetlenül izgulok és azért nemtudom :) aztán amiért nem buktatott ott meg, a motoros részt elmondtam körülirva, pedig 1x olvastam át a könyvet, egy kukkot nemtudtam, csak logikusan gondolkodtam, jó azért volt amire emlékezgettem, de nemsok mindenre :)
2011. máj. 9. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!