Muszáj oda mennem elsősegélyre, amit a suliban adtak meg?
Az elsősegély oktatáson adtak egy csekket, ami 5500 ft és be kell fizetni postán.
És adtak két címet ahol lehet jelentkezni.
Mester u
V Arany j u.
De, beszéltem ismerősömmel, és Ő Moszkva térre megy, mert az a legjobb.
Most akkor bárhova mehetek jogsiért elsősegély vizsgára?
"Kettő vagy három alkalom lesz az elsősegély, teljesen mindegy, hogy hova mész, nincs sok különbség az oktatások között. Szerintem több idő lenne az átiratkozással a macera, mint maga a tanfolyam."
Voltam már oktatáson!
A vizsga érdekelne, hogy hol a legjobb vizsgázni, hogy hol nem annyira szigorúak.
Az teljesen mindegy, hogy hova mész vizsgázni és hova mész suliba!
Én elsősegélyből a sulinak a vizsgabiztosa vizsgáztatott minket ahova jártam és mentünk egyszerre 30-an vizsgázni és mindenkit megbuktatott.
akkor nagyon nagyon felháborodtam, mert rendesen, becsülettel felkészültem a vizsgára és megbuktatott. Utána ismerősöktől hallottuk, hogy egy másik vizsgahelyen, ha vki már tud vmit csont nélkül átengedik
Ekkor fogtuk magunkat átmentünk pár ismerőssel másik vizsgahelyre és ahogy leültünk a vizsgabiztos elé már elkezdték kitölteni az igazoló lapot, hogy átmentünk, kb két mondatot mondtam el.
Na lényeg a lényeg sulitól független, hogy hova mész vizsgázni, nem kötelező ott ahova jártál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!