Betétlapot lehet fénymásolni?
Figyelt kérdés
Úgy értem mint az adásvételit. Egy "üres" adásvételit simán lehet másolni amit csak ki kell tölteni. Betétlapot is lehet? Küldenél , linkelnél nekem egy jó betétlapot...láttam van többféle is.2011. márc. 15. 16:08
1/5 anonim válasza:
Már vagy 20 éve nem használnak betétlapot, de mindegy :D
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor csak a neve változott meg... tök mindegy...Lehet vagy nem ? :D
2011. márc. 15. 16:34
3/5 anonim válasza:
A betétlap helyett ma már az Európai Balesei bejelentő (kék-sárga) nyomtatvány van használatban. Menj be a biztosítódhoz, és adnak ingyen, de ezt is kinyomtathatod:
4/5 bp1985 válasza:
Akármelyik biztosítóból tonnaszámra vihetsz el.
5/5 anonim válasza:
A kinyomtatásnak és a fénymásolásnak nem sok értelme van (hacsak nem mellékelsz hozzá egy indigót is, vagy akarod kétszer megírni egy baleset után). Az eredeti kétlapos, és "indigós" (legalábbis átüt). Biztosítási irodákban valóban ingyen kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!