Lehet kiváltani forgalmit utánfutóra?
Köszönöm a válaszokat!
Másodiknak!:
Egy haver mondta:
-Te nem kell egy futó?
mire én:
-De jó lenne tudnám a tanyámon használni.
-Jó akkor neked adom, de se papír se semmi, de jó állapotú.
-És honnan van?
-Egy telephelyen dolgoztam amit felszámoltak és a kiürítésnél otthagyták, főnök mondta el lehet vinni...
Nah valahogy így történt. Ez Magyarország na.
Volt valami alvázszám, azt kiflexeltük. (de bele lehet ütni bármikor "bármit"). Vehetek papírt hozzá az rendben van és beleütöm a papírban szereplő számot, de érdekelne a "teljesen" legális forgalomba helyezés módja amennyiben lehetséges.
Engem olyasmi érdekelne, hogy mivan ha pl. én építettem, elméletileg forgalomba lehet helyezni nem?
Második vagyok
Vehetsz papírt hozzá és beleütöd a papíron szereplő számot?!
Ezt most Te komolyan gondoltad? Az eredetiség vizsgán azonnal megbuksz és a rendőrségen találod magad egy jó kis bűncselekmény gyanúsítottjaként.
Felejtsd el!
Természetesen magánszemély is építhet pótkocsit ( ez a hivatalos elnevezése ), de ennek megvannak a feltételei, többek között a KEK KH-tól kell Járműkísérőlapot vennie, amit kitöltve ad a megépített jármű mellé. ( azt nem tudom milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy vki összeépíthessen ilyen járművet, de gondolom szigorú előírásokat kell betartania)
Azt a céget kell megkeresni, akinek a telephelyéről el lett hozva a járgány és adásvételit, számlát kérni. Ha már nincs meg a cég, akkor a jogutódját. Esetleg az akkori cégvezetőt és tőle kérni adásvételit. Tuti, hogy soha sem volt forgalomba helyezve vagy csak a haverod tudja így? Ha valaha forgalomban volt, egyszerűbb lenne a dolgod.
Remélem sikerül megoldani a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!