Komolyan veszik az orvosi alkalmasságit?
Komolyan veszik nagyon? Ha egy kicsit rosszabbul látok, akkor majd kell szemüveg, meg minden?
Mert, van aki azt mondta nem is csináltak semmit, csak kitöltötte az orvos a papírt.
Most pénteken voltam alkalmasságin nekem megnézték a szemem, én is féltem kicsit.
De leírom neked mi is volt pontosan:
Bementem, közöltem, hogy alkalmasságira jöttem a doktornő elővett egy könyvet amiben színlátásos ábrák voltak, utána, bal szememet takarjam le, jobb szememet takarjam le és olvassam le a táblát. (Ezelőtt megkérdezte, hogy voltam e mostanában szemészeten? Mondtam, hogy nem.)
Utána meghallgatta a légzésem, megmérte a vérnyomásom, megmérte a súlyom, és lemérte a magasságom. Ennyi volt utána kitöltötte a papírokat, kifizettem és ennyi.
Remélem tudtam segíteni.
1hsz vok!
" meszire kicsit gyengébben." ez elég baj, inkább hordj szemüveget legalább vezetéshez, mert éjszaka ugye sötét is van meg nem is látsz olyan jol, tehát ajánlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!