Kb mennyi pénzt lehet keresni nemzetközi árufuvarozással?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy elég tág határok között mozog,csak szeretnék egy képet kapni erről nagyvonalakban,hogy mégis mit lehet vele keresni?2011. jan. 11. 23:23
1/7 anonim válasza:
Egy berlingoval, egy boxerral vagy egy magnummal??
Talán valami közelebbit adj meg.
Ha sikerül saját kamionra szert tenned és munkát találni rá, akkor színtisztán 1 milla havonta, ha nyomod éjjel nappal.
2/7 A kérdező kommentje:
vállalkozónál,alkalmazottként és nagy kamionnal.
2011. jan. 11. 23:27
3/7 anonim válasza:
"1 milla havonta, ha nyomod éjjel nappal" - és amire kifizetted a saját kamionodat éppen vehetsz egy másikat...., talán nullán leszel.
Pár év élvezkedés után már bele sem ül a tulaj, csak éhbérért futtatja rászorulókkal.
4/7 anonim válasza:
"vállalkozónál,alkalmazottként és nagy kamionnal." az attol függ kezdö vagy e?, ha igen akkor csak a Waberer's féle cégek maradnak ahol max 300e ha nem vonnak le semmit éppen, de én pl 4kezeztem már havi 550-ért is tavaly, meg kérdés hogy magyar vagy külföldi céghez akarsz menni?
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddígi válaszokat.
amúgy magyar,vagy külföldi cégénél lehet többet keresni (4kézben)?
2011. jan. 12. 08:23
6/7 anonim válasza:
Németországban egy jobb cégnél 2000 euro netto körüli összeget kaphatsz.
Amúgy egyéni vállalkozóként, csak hogy megcáfoljam a dolgot, böven meg lehet keresni az 1 millát, ami színtisztán zsebben marad.
7/7 anonim válasza:
külföldinél egyedül keresel annyit, mint egy magyar cégnél 4 kézbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!