Mennyi időt vesz igénybe egy B kategóriás jogosítvány megszerzése?
Gondolom neked sincs még jogsid. Az online azért nem fog érni semmit, mert az órákon nem azt tanulod, ami a vizsgán kérdésekben lesz (vagy nem CSAK azt..), hanem egyéb apróságokat, tapasztalatokat ad át a tanár, és ezt nem fogod megkapni. Én sem az órán készültem a vizsgára, hanem otthon, de mégis örültem hogy volt elmélet, mert érdekes információk hangoztak el.
17:04 es voltam
Nemazért, de nekem összesen volt 2.5 hónap. Kresz heti 3 alkalom, 3 hétig, rögtön utána vizsga, aztán rutin+forgalmi (mondtam az oktatónak, hogy sürgős, így nem hetente egyszer mentem, hanem hetente 3-4szer) és forgalmi közben megcsináltam az elsősegélyt is.
Úgy, hogy a forgalmi oktatóm 2 hétig szabin volt, tehát ha nem megy szabira, simán megvan 2 hónap alatt az egész. (Ha persze nem buksz semmiből)
(Karácsonyra lett meg a jogsim, Október 5-én volt az első kresz-em és dec. 11-én vizsgáztam forgalomból, 17-én kezemben volt a jogsi :)
44 nap volt nekem.....
Százhalombatta, Budiás....
Kalácska Tibi oktató
Január 29.-én volt az első tanfolyami oktatás
március 14.-én forgalmi vizsga.....
Ha az ember rákészül és nem úgy megy el, hogy "na legyen valami", akkor gond nélkül elsőre megvan a kresz.
(Én előtte pár héttel már leszedtem a telefonomra a webkreszt és mikor volt pár szabad percem mindig gyakoroltam)....
A vezetés meg emberfüggő, és érzékfüggő....
Van akinek nincs érzéke hozzá, és sok órát kell vennie, van aki beül és már megy is.
Én 12 éve motorozom. Eddig lenyomtam több mint 200.000km-ert motorral. Szóval nekem nem a forgalmat, hanem a KOCSIT kellett megszoknom.
De a lényeg, és a kérdésre a válasz: 44 nap, vagyis ~ 1,5 hónap gond és probléma nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!