A Wabard biztosítóról mit hallottatok és milyenek a tapasztalataitok?
Ez jött ki legolcsóbbra, utána az Astra 1000 Ft-tal drágább.
A Wabard-ot még sosem hallottam. Neten rákeresve annyit találtam, hogy elég fiatal biztosító (2008.szept.) és csak Bp-en van irodája. Érdemes velük kötni a kötelezőt?
"nem hiteles a cég"
Akkor hiteltelen...megbízhatatlan:)
Ez jó :)
Tudom, hogy mire gondoltál, de ez félreérthető.
A kérdésre: én nem kötnék új szerződést ezer forintért egy olyan céggel, aminek nincs országos (megyénként 1-2) lefedettsége. Ügyintézésnél ez hátrányos lehet. Nem mindegy, hogy 20-30 km-t utazok (akár többször is ha húzzák az időt, ami jellemző) vagy 100-200 km-t! Ez többe kerül, mint a negyedévenkénti 1000 Ft. "Egyirodás" céggel meg még akkor se ha helyben lenne.
Ismét köszönöm az újabb válaszokat!
Ma 10.11: értem, hogy hátrány, ha bármi elintéznivalóm LENNE ott... Csak a kötelező biztosítási rendszer úgy működik, hogy a biztosítást kötőnek nem érdeke, hogy hol van a biztosító irodája. (Balesetnél a vétlen fél intézi és neki fizet a balesetet okozó biztosítója. Azaz: ha én vagyok a balesetet okozó, akkor nem nekem kell intéznem, bár neki könnyebb, de azért fizessek 2000 Ft-fal többet, míg ő esetleg röhögve pont az egyirodás boztosítót válaszotta? Ha a másik okozza a balesetet, akkor mindegy, milyen biztosítót választottam, mert az övénél kell intézkednem.)
Mivel nincs ott elintéznivalóm, csak annyiban érint, hogy pl. a Köbé-ről rosszakat hallottam, vagy ne legyen valami hamarosan megsyűnő cég...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!