Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » A Wabard biztosítóról mit...

A Wabard biztosítóról mit hallottatok és milyenek a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Ez jött ki legolcsóbbra, utána az Astra 1000 Ft-tal drágább.

A Wabard-ot még sosem hallottam. Neten rákeresve annyit találtam, hogy elég fiatal biztosító (2008.szept.) és csak Bp-en van irodája. Érdemes velük kötni a kötelezőt?

2010. dec. 5. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivel a waberers csoport tagja, szerintem van elég tőkéjük, hogy ne menjenek csőbe :)
2010. dec. 5. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
hát az h van elég tökélye azt cáfolnám annyiba h maga a Waberers is egy hitelből álló cég. Kamionozok az allválalkozonál és a biztositásom az Wabardos én megvok vele elégedve és olcso itt a példám: 22 éves vok vidéken lakom 3éve van jogsim és arra fizetek az 1.3-as golfomra 11000ft-ot máshol meg 20000fölött lett vna mindenhol
2010. dec. 5. 19:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Az első 2 válaszolónak köszönöm. :) A másodiktól megkérdezhetem, volt-e káresete, ha igen, minden simán ment?
2010. dec. 5. 21:09
 4/9 bp1985 ***** válasza:
Dolgoztam a Wabardba is. Igen, csak Pesten van irodájuk. Még amikor ott voltam a kezdetekkor, akkor volt róla szó, hogy mennek vidékre is. Volt kolleganőmmel beszélek azóta is, semmi baj nincs velük. Nyugodtan megkötheted, nem lesz bajod. Kárrendezés: Beérkezik, megy a károsztályra, és fizetnek. őkéről: Van bőven, nem hiteles a cég.
2010. dec. 10. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
2. vok szerencsére káresetem nem volt, de ismerek olyat akinek volt és minden ment simán! csak ajánlani tudom
2010. dec. 10. 17:01
 6/9 anonim ***** válasza:

"nem hiteles a cég"

Akkor hiteltelen...megbízhatatlan:)

Ez jó :)

Tudom, hogy mire gondoltál, de ez félreérthető.

A kérdésre: én nem kötnék új szerződést ezer forintért egy olyan céggel, aminek nincs országos (megyénként 1-2) lefedettsége. Ügyintézésnél ez hátrányos lehet. Nem mindegy, hogy 20-30 km-t utazok (akár többször is ha húzzák az időt, ami jellemző) vagy 100-200 km-t! Ez többe kerül, mint a negyedévenkénti 1000 Ft. "Egyirodás" céggel meg még akkor se ha helyben lenne.

2010. dec. 11. 10:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Ismét köszönöm az újabb válaszokat!

Ma 10.11: értem, hogy hátrány, ha bármi elintéznivalóm LENNE ott... Csak a kötelező biztosítási rendszer úgy működik, hogy a biztosítást kötőnek nem érdeke, hogy hol van a biztosító irodája. (Balesetnél a vétlen fél intézi és neki fizet a balesetet okozó biztosítója. Azaz: ha én vagyok a balesetet okozó, akkor nem nekem kell intéznem, bár neki könnyebb, de azért fizessek 2000 Ft-fal többet, míg ő esetleg röhögve pont az egyirodás boztosítót válaszotta? Ha a másik okozza a balesetet, akkor mindegy, milyen biztosítót választottam, mert az övénél kell intézkednem.)

Mivel nincs ott elintéznivalóm, csak annyiban érint, hogy pl. a Köbé-ről rosszakat hallottam, vagy ne legyen valami hamarosan megsyűnő cég...stb.

2010. dec. 11. 20:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Vas megyéből egyébként elég messze van, hacsak nem ott nyit hamarosan a Wabard.
2010. dec. 11. 20:57
 9/9 bp1985 ***** válasza:
Postán is el lehet küldeni a kárbejelentőt.
2010. dec. 12. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!