Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mi a teendő biztosítás újra...

Pszicho88 kérdése:

Mi a teendő biztosítás újra kötése előtt ha mindkét biztosítótól kaptam levelet és csekket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autó kötelező biztosításának újrakötése előtt állok. Az előzőt lemondtam, de a lemondás is 1 hónapon belül történt már. Nem tudom hogy úgy egyáltalán él e a lemondás. Mindkét biztosítótól kaptam ajánlatot. Mi a teendő ilyenkor? Köszönöm.

ápr. 4. 18:37
 1/2 eddiboy ***** válasza:
100%
1 hónappal előtte kellett volna lemondanod, így a régi él, azt fizesd be, az újat mondd le!
ápr. 4. 18:51
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget. Igen, sajnos kicsúsztam az időből 3-4 nappal túlment és így már kevesebb mint 1 hónap volt a váltásig, ezért sem fogadta el. Furcsa is volt, mert E-mailben sem küldték, hogy lemondták volna a régit.

Szerencsére csak 2 ezerrel drágább.

Köszönöm mégegyszer.

ápr. 4. 19:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!