Hibásan felragasztott 10 napos ausztriai pálya matrica miatt hányszor büntethetnek meg?
4 nap eltéréssel kölekedtem 4 tartományon keresztül. Kifelé menet Bécsnél fotóztak. Erről meg is kaptam a büntit. Várható még több is?
Elküldtem nekik a matrica és a számla fotóját.
Mit értesz "hibásan felragasztott" alatt? A matricát csak egy módon lehet felragasztani, egyedül az lehetnem szabálytalan, ha leszedett matricát próbál valaki visszaragasztani.
Ha a matrica érvénytelen emiatt, akkor ahány kamera látja, annyi büntetetés, úgy számít, mintha nem lenne.
Nekem volt olyan hogy elfelejtettem fel ragasztani.
Felvettem a kapcsolatot az Asfinangal kérték a blokkot plusz rendszámot és nem lett büntetés.
Lehet te is csak egyet kapsz.
Ezért kell máskor felragasztani a szélvédőre, nem véletlenül van rajta ragasztó...
Egyébként meg nem kell kapirgálni a lejárt matricát, mert simán lejön körömlemosóval.
Magyarul nem volt felragasztva?
Nem hiszem, hogy ezt így elfogadnák. Mert akkor minden Kelet-európai ezzel trükközne.
Van e-matrica, ha nem akarsz ragasztgatni, kapargatni.
Éreztem én, hogy nem kapok itt értelmes választ a kérdésemre, és csak a matricán kattogtok. Nem is értem minek voltam ilyen merész itt megkérdezni...
14 milliós autó, karácsony ausztriában, és majd 12 euró miatt sumákolok...
értjük újgazdag uraság, autóra telt, wellnesszezős síelésre telt, gondolom van nagyon menci ájfon is, csak arra nem telt, hogy google fordítóval elolvasd a többnyelvű utasításokat a matricán.
kérdésedre válaszolva: jön a csekk, hogy hány darab jön, azt nem tudjuk, ha nagyon izgat a kérdés, nézegesd végig az útvonalat wazen, és számold meg hány kamerát jelöl a rendszer. pont annyi, plusz-mínusz a mozgókamerák.
juj és egy kérés, a 14 milliós csodakocsi létét írd bele a "jajj rendőr bácsi, hadd ne kelljen kifizetnem, én csak egy debil keleteurópai proli vagyok, aki semmilyen nyelven nem tud olvasni és ahhoz is buta hogy megkérdezzen valakit, engedje el a büntikémet :((((" leveledbe XD
"Klebevignette:
Die Klebevignette ist an das Fahrzeug gebunden. Verwenden Sie eine Klebevignette, benötigen Sie auch bei Vorliegen eines Wechselkennzeichens für jedes Fahrzeug eine eigene Vignette."
!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!