Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hibásan felragasztott 10...

Hibásan felragasztott 10 napos ausztriai pálya matrica miatt hányszor büntethetnek meg?

Figyelt kérdés

4 nap eltéréssel kölekedtem 4 tartományon keresztül. Kifelé menet Bécsnél fotóztak. Erről meg is kaptam a büntit. Várható még több is?

Elküldtem nekik a matrica és a számla fotóját.

tegnap 18:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Mit értesz "hibásan felragasztott" alatt? A matricát csak egy módon lehet felragasztani, egyedül az lehetnem szabálytalan, ha leszedett matricát próbál valaki visszaragasztani.

Ha a matrica érvénytelen emiatt, akkor ahány kamera látja, annyi büntetetés, úgy számít, mintha nem lenne.

tegnap 19:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem mókólt matrica, de ez most teljesen lényegtelen.
tegnap 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

Nekem volt olyan hogy elfelejtettem fel ragasztani.

Felvettem a kapcsolatot az Asfinangal kérték a blokkot plusz rendszámot és nem lett büntetés.

Lehet te is csak egyet kapsz.

tegnap 20:27
 4/10 A kérdező kommentje:
A cetli tartóra volt betűzve, jól látszott, jó helyen is volt, de nem volt felragasztva. Gondoltam ha már van ilyen a kocsin, akkor használjam, és nem kell majd kapirgálni, ha lejárt.
tegnap 20:43
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Ezért kell máskor felragasztani a szélvédőre, nem véletlenül van rajta ragasztó...

Egyébként meg nem kell kapirgálni a lejárt matricát, mert simán lejön körömlemosóval.

tegnap 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Magyarul nem volt felragasztva?

Nem hiszem, hogy ezt így elfogadnák. Mert akkor minden Kelet-európai ezzel trükközne.

Van e-matrica, ha nem akarsz ragasztgatni, kapargatni.

tegnap 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
legközelebb vagy maradj otthon, vagy viselkedj kulturált ember módjára. most meg ne remegjél, hanem várd szépen a csekkeket, ha már egyszer voltál olana hülye, hogy megpróbáltál kreatívkodni kicsit a rendszerrel.
tegnap 23:09
 8/10 A kérdező kommentje:

Éreztem én, hogy nem kapok itt értelmes választ a kérdésemre, és csak a matricán kattogtok. Nem is értem minek voltam ilyen merész itt megkérdezni...

14 milliós autó, karácsony ausztriában, és majd 12 euró miatt sumákolok...

ma 05:11
 9/10 anonim ***** válasza:

értjük újgazdag uraság, autóra telt, wellnesszezős síelésre telt, gondolom van nagyon menci ájfon is, csak arra nem telt, hogy google fordítóval elolvasd a többnyelvű utasításokat a matricán.

kérdésedre válaszolva: jön a csekk, hogy hány darab jön, azt nem tudjuk, ha nagyon izgat a kérdés, nézegesd végig az útvonalat wazen, és számold meg hány kamerát jelöl a rendszer. pont annyi, plusz-mínusz a mozgókamerák.

juj és egy kérés, a 14 milliós csodakocsi létét írd bele a "jajj rendőr bácsi, hadd ne kelljen kifizetnem, én csak egy debil keleteurópai proli vagyok, aki semmilyen nyelven nem tud olvasni és ahhoz is buta hogy megkérdezzen valakit, engedje el a büntikémet :((((" leveledbe XD

ma 10:15
 10/10 A kérdező kommentje:

"Klebevignette:

Die Klebevignette ist an das Fahrzeug gebunden. Verwenden Sie eine Klebevignette, benötigen Sie auch bei Vorliegen eines Wechselkennzeichens für jedes Fahrzeug eine eigene Vignette."

!!!

ma 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!