Éves 41.000 Ft KGFB után a jövő évre 47.000 Ft-ot ajánl a biztosítóm. Ez korrekt szerintetek?
Ha ez a legolcsóbb, akkor nem értem, mi a problémád. Ennyit emelkedtek az alkatrész-árak és az autószerelők munkadíjai.
Én csak azt látom, az élelmiszerek mennyit emelkedtek, és nem csodálkozom ezen.
A korrektséget azon kéne számon kérned, aki ilyen gazdaságpolitikát csinál.
Nem tudom, mit értesz azon, hogy „korrekt”? Nem úgy áll össze a biztosítási díj, hogy ha „jó gyerek” voltál, akkor nem emelkedik.
Azok a tényezők, amiket az 1-es válaszoló írt, befolyásolják az alapdíjat. Ez, pláne ilyen inflációs időszakban, jóval nagyobb mértékben emelkedik, mint amennyit csökkent pl. egy bonus besorolás javulás, ha egyáltalán valaki még nincs B10-ben.
Az alapdíjat adott adatok csökkentik, mások növelik. Lehet, hogy gazdasági okból majd már nem vesznek figyelembe olyan adatot, amiért jelenleg kedvezményt adnak, vagy csökkentették a kedvezmény mértékét. Lehet, hogy valamelyik adatod alapján (életkor, lakóhely stb.) az elmúlt év – tőled független – biztosítói tapasztalása alapján kockázatosabb csoportba kerültél, és ez díjemelő korrekciós szorzóval jár.
Hogy nem okoztál balesetet, az annyit okoz, hogy nem emelkedett a díjad a 2-3-szorosára.
Szerencsés vagy, hogy 13 biztosító közül a jelenlegi biztosítód ajánlja a legkedvezőbb díjat a következő biztosítási évre, mert nem kell biztosítóváltással foglalkoznod.
5-os voltam, koszonom a lepontozast. Netrisk egy online alkusz, 50 rol 60 ra emelt nekem az Alfa biztosito. 10 perc alatt atkotottem a Signalra, most 32 t fizetek.
De mehet erre is a minusz..
ma 20:33 Min csodálkozol miért vagy lepontozva??? Láttad a kérdésben mit írt a kérdező???
"És ahogy utána jártam, ez a legolcsóbb." Mégis mit gondolsz? a sarki cipésznél érdeklődött utána?😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!