Miért íratnak ála velem olyan nyilatkozatot, hogy kaptam kölcsönautót, ha valójában nem is?
Figyelt kérdés
Baleset után 7 munkanapig szerelőnél volt az autóm, amit a biztosító fizet. Ma hívtak, hogy elkészült, és amikor elmentem érte, akkor alá kellett volna írnom egy nyilatkozat, mely szerint javítás idejére adtak nekem csereautót. Mindez hazugság, mégcsak fel sem ajánlotta senki, hogy kaphatok csereautót, úgyhogy nem írtam alá. Így nem adák ide az elkészült autóm, hanem azt mondta a recepciós csaj, hogy holnap menjek vissza megbeszélni a főnökkel, mert ma épp nem volt bent a cégnél.okt. 10. 18:00
2/5 anonim válasza:
Azért akarják veled aláíratni, mert a biztosító felé úgy papírozták, hogy fizesse a csereautót használatát is. Ami nem is lenne gond, de mi van, ha a csereautót épp ronccsá törte valaki, neked meg ott az aláírt dokumentumod, hogy épp nálad volt abban az időben az autó? Ilyet nem írunk alá. Mondd nekik, hogy keressenek másik madarat, vagy ezután az ügyvédeddel fognak tárgyalni. Az ilyen simlis banda jobban tart a jogászoktól, mint a töketlen rendőrségtől.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg a biztosító felé a kölcsönautót is ki szeretnék számlázni. Azt sem tartom kizártnak, hogy eleve ilyen szerződésük van feléjük, hogy kötelesek lettek volna adni. Nem tartom kizártnak,hogy holnap a főnökkel is lesz némi vita, ha ennyire ragaszkodnak hozzá, és most emiatt nem adták oda a kocsidat.
4/5 anonim válasza:
Én biztos nem hagytam volna annyiban, hogy akkor maradjon a kocsi, még lehet hogy rendőrt is hívtam volna (mondjuk nem tudom, mit intézkedhet ilyenkor, de csalás gyanúja mindenképp felmerül).
5/5 anonim válasza:
Végülis mi lett a főnökkel, mit beszéltetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!