Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Külföldi papíros lakókocsi...

Külföldi papíros lakókocsi üzembe helyezéséhez mi szükséges?

Figyelt kérdés

Elsősorban az érdekelne, hogy van egy külföldről (németből ) behozott lejárt okmányok lakókocsi.

Szeretném forgalomba helyezni. Mennyire számít, ha az adásvételin esetleg 2017-es dátum szerepel?

okt. 8. 20:37
 1/3 Mad Max2 ***** válasza:

Lejárt külföldi papiros közlekedőedényt csak hatósági viszgaállomáson lehet honosítattni

Időpontot szerezni Budapesten szinte lehetetlen átlag halandó embernek.

Ha gyorsan akarod a dolgot, fordulj olyan céghez aki megcsinálja helyetted, ezeka nepper cégek mindig "találnak" időpontot:)

Valami Borsodi vagy szabolcsi vizsgaállomáson előbb kaphatsz időpontot

okt. 8. 21:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm de nem ez volt a kérdés lényege. Tisztába vagyok a lépésekkel, éppen a mozaik utca tele van időpontokkal. Engem az érdekel, jár-e bármi azért amiért évek óta nem lett elintézve a forgalomba helyezés.

Azokat a helyeket meg hagyjuk 200-400 ezer Ft munkadíjért szerették volna nekem elintézni.

okt. 8. 22:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyilván, ha nem használtad, állt a garázsban, akkor nem volt forgalomban.

Miért büntetnének akkor?!

nov. 3. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!