Ha első autót szeretnék vásárolni az alábbi feltételek szerint,mekkora összeggel kell számolnom kb a papirozasra, biztosításra?
Próbáltam kalkulátoron megnézni,de csak olyat találtam,ahol már egy konkrét autó összes adatara szükségem lenne,így elakadtam.
Szóval valaki tudna segíteni,hogy friss jogosítvánnyal, belvárosi (Bp) címmel kb milyen összeggel kell számolnom,egy 2009-es 5 ajtós ,magyar papíros és rendszámos, használt VW golf 1.4-es benzines motor esetén?
Az eredetvizsga 17.500,eddig jutottam,meg hogy a vagyonszerzési illeték kb 40.000 HUF. Ezen kívül "csak" a kötelező biztosítással kell számolnom,vagy van még más is? Nem annyira értek hozzá sajnos,mivel első autó lesz. Azt tudom,hogy első jogsival ,belvárosi címmel elég húzós kotelezore számíthatok,na de tudja valaki,hogy mit takar,az a húzós? 😅 Ha kb 2 milliós autót szeretnék,mennyi lesz a vége papirozassal együtt?
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!