Rajzolt rendszámmal vettem kocsit, hova kell menni segítségért?
Kartonpapírra rajzolták, annyira megtévesztett, hogy csak itthon jöttem rá.
Teljesen le vagyok sokkolódva.
A szülőket már felhívtam, de nem bírunk csinálni semmit.
A barátnőm szintúgy.
Hova kell menni?
Köszönöm a segítséget
Egy kezdő, átvert vásárló
Ne haragudj, de erről fénykép kell, hogy elhiggyem. :D
Ha komoly, akkor nem sokat tudsz tenni. Az eladóra nem lehet a felelősséget áthárítani, mert ezt úgy lehet kezelni, mint egy nem rejtett hibát. Az eladó problémák esetén csak olyan dolgokért tartozik felelősséggel, amiről a vásárló nem tudhatott és nem is győződhetett meg róla. Ez nyilván nem ilyen, tehát a te felelősséged. Innentől egyetlen út létezik: be kell menni az okmányirodába, be kell jelenteni, hogy "elhagytad" mindkét rendszámtáblát, csináltatni kell újat. Két rendszámtábla + új forgalmi + új törzskönyv 20500 forint.
A baj csak az, hogy ha nincs rendszámtáblája, akkor jó esély van rá, hogy az autóval valami komoly probléma van. Például lopott, vagy "okosba" kivonatták véglegesen a forgalomból, vagy ilyesmi. Ebben az esetben pedig nagy a baj. Az autó már át lett íratva a te nevedre? Mert ott az ilyenek úgyis kiderülnek.
"hova kell menni segítségért?"
Ezzel már mehetsz, senki sem fogja elhinni hogy ezt így komolyan megvetted.
Akkor most már papírod is van arról hogy lala vagy.
Különben nem kell sehova menni, jóvanazúgy!
/amúgy szerinted ki hiszi el ezt a baromságot?/😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!