Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Milyen büntetésre számíthat...

Milyen büntetésre számíthat az, akinek az autója ideiglenesen ki van vonva a forgalomból, de közlekedik vele?

Figyelt kérdés
Autókereskedésből lett véve az autó, ahol természetesen kivonják a forgalomból, de műszaki van rajta. Mivel messziről vette az ismerősöm, így nem akartunk duplán fordulni, ezért nem kértük az átírást, elhoztuk így. Ma megcsináltatta az eredetiségvizsgát, de még nincs átíratva, így forgalomba sincs újra helyezve. Erre most írja, hogy délután megy Pestre vele.
jún. 14. 15:34
 1/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

Meghúzol egy drágább autót és 10 millió. Egy olcsóbbat, és "csak" 1 milla... Ugyanis nincs köteleződ, tehát zsebből fizeted az okozott kárt. És csak meghúztál egyet, semmi komoly dolog nem történt.

A bírság lesz a kisebb gondod.

jún. 14. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Kötelező meg lett kötve a kocsira már a vasárláskor
jún. 14. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Remélem meghúzol egy drágább autót, és minimum agyonvernek
jún. 15. 07:45
 4/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Kötelező meg lett kötve a kocsira már a vasárláskor"

A kivonás időtartama alatt nincs köteleződ.

jún. 15. 08:20
 5/5 A kérdező kommentje:

#3 Köszi a jókívánságot, bár nem tudom mit nem lehet azon érteni, hogy nem rólam van szó?

Amúgy elmondok egy kis sztorit, csak úgy okulásként, mert látom, te itt vezeted le a feszültséget, és szeretsz mindenkinek jókat kívánni, pedig talán nem kéne.

A korábbi céghez többedmagammal, kocsival jártunk, mindenki vitt 1 hetet. Egyik kollégának nagyon nem tetszett, hogy én 50-el megyek városon belül, míg ő trafi határon, és egyik nap mikor épp én voltam a soros, akkor ő a hátsó ülésen azon elmélkedett, hogy milyen régóta ingázunk azon a szakaszon, ahol amúgy is mérnek, de még egyikünk se futott bele, majd hozzá tette, hogy reméli én leszek az, akit majd elkapnak. Akkor nem szóltam semmit, de amilyen a karma, ő ezek után, abban az évben 3 gyorshajtási, és két parkolási bírságot is összeszedett, míg előtte semmit.

Szóval így kívánj másoknak rosszat, mert könnyen lehet, hogy visszaüt. ;)

jún. 15. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!