Milyen büntetésre számíthat az, akinek az autója ideiglenesen ki van vonva a forgalomból, de közlekedik vele?
Meghúzol egy drágább autót és 10 millió. Egy olcsóbbat, és "csak" 1 milla... Ugyanis nincs köteleződ, tehát zsebből fizeted az okozott kárt. És csak meghúztál egyet, semmi komoly dolog nem történt.
A bírság lesz a kisebb gondod.
"Kötelező meg lett kötve a kocsira már a vasárláskor"
A kivonás időtartama alatt nincs köteleződ.
#3 Köszi a jókívánságot, bár nem tudom mit nem lehet azon érteni, hogy nem rólam van szó?
Amúgy elmondok egy kis sztorit, csak úgy okulásként, mert látom, te itt vezeted le a feszültséget, és szeretsz mindenkinek jókat kívánni, pedig talán nem kéne.
A korábbi céghez többedmagammal, kocsival jártunk, mindenki vitt 1 hetet. Egyik kollégának nagyon nem tetszett, hogy én 50-el megyek városon belül, míg ő trafi határon, és egyik nap mikor épp én voltam a soros, akkor ő a hátsó ülésen azon elmélkedett, hogy milyen régóta ingázunk azon a szakaszon, ahol amúgy is mérnek, de még egyikünk se futott bele, majd hozzá tette, hogy reméli én leszek az, akit majd elkapnak. Akkor nem szóltam semmit, de amilyen a karma, ő ezek után, abban az évben 3 gyorshajtási, és két parkolási bírságot is összeszedett, míg előtte semmit.
Szóval így kívánj másoknak rosszat, mert könnyen lehet, hogy visszaüt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!