Kimehet az országból valaki olyan autóval, aminek nála van ugyan a forgalmija de nincs kölcsönadási papÍr?
Figyelt kérdés
Vagy mit lehet tenni, hogy "ne engedjék" ki? Mennyi idő után lehet szólni- ha lehet- a rendőrségen ha nem kaptam vissza az autómat? Mihez kezdjek?!2010. okt. 30. 12:56
2/5 A kérdező kommentje:
Benne van a kérdésben, ennél konkrétabbat nem tudok és nem is akarok...
de talán megoldódik.
2010. okt. 30. 13:56
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy törvényileg hogyan van, de én mentem 2 hete Görögországba más autójával (persze volt kölcsönadásim is), és odafelé egyik határon sem, visszafelé a szerb-magyar határon kérték csak. A többi helyen az autó egyéb papírjait sem nézték meg...Szóval szerintem igen, kimehet simán.
4/5 anonim válasza:
kimehet de ha megfogják nem simogatják meg hogy nincs kölcsönadási
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. nov. 1. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!