Miért ilyen drága kis autóra a biztosításom?
Nem értem.
Netrisken kalkuláltam most, új belépőként, mai napon történt használt autó vásárlással és mai naptól között KGFB-vel.
Semmilyen kedvezményt nem jelöltem be. Átutalásos éves fizetési gyakoriságot és elektronikus kapcsolattartást választottam.
A Swift-tel kezdtem, azzal végig mentem, és a díj szerint első három biztosító ajánlata: 45972 Ft, 49984 Ft, 53880 Ft.
Aztán visszalépkedtem, csak az autót cseréltem ki, majd előre lépkedtem.
Matiz díj szerint első három biztosító ajánlata: 43764 Ft, 45000 Ft, 48360 Ft.
Tico díj szerint első három biztosító ajánlata: 39108 Ft, 43760 Ft, 43764 Ft.
A w20-et benzin és diesel üzemanyaggal is kiszámoltattam, / jellel a díj szerint első három biztosító ajánlata: 51600 Ft/55728 Ft, 55788 Ft/55788 Ft, 65280 Ft/82320 Ft.
A személyes adataink bizonyára eltérnek, és akár jelentősen is befolyásolják a díjakat. De az autófüggő résznek ugyanolyan irányban és közel olyan arányban kéne változnia. Úgyhogy, megismétlem, amivel kezdetem: nem értem.
#4 megvan már 4 éve de úgy kalkuláltam rá egy a0 ás biztit mintha most venném.
#5 nekem kedvességekkel együtt jött ki az ár, igaz 5 éves jogsim van, fővárosi irányítószám, és viszonylag fiatal vagyok. Ezért nem értem a helyzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!