Üdv. érdeklődök, manapság hogyan működik egy sz. gépkocsi átíratása? sorba kell még álni a rendörségen egy napot? forintálisan mit jelent? nyomtatványt hol lehet beszerezni?
Eredetvizsga, majd mehetsz a kormányablakba.
Nyomtatványt célszerű kormányablakból, okmányirodából hozni; az biztosan jó, és az ügyintéző is könnyen át tudja tekinteni.
Ingyenes, ha nincs kitéve az ügyfélváró helyen, akkor a biztonsági őrtől lehet kérni; vagy ő tud adni, vagy megmondja, hol kérhető.
Sorban állni a kormányablakban, okmányirodában nem kell, online lehet időpontot foglalni.
↑6 Valamikor a '70-es évek elején biztosan, mert a vásárolt használt Pannóniám átíratása miatt a rendőrségen töltöttem ha nem is egy napot, de úgy 5-6 órát igen. Megbeszélve a mögöttünk állóval, hogy majd visszajövünk a sorba, rendre jártunk a büfébe, W.C.-re.
Ott kellett pl. rendszámot is átvenni, leadni, az sokkal rövidebb sor volt, mint a miénk. Nagyon megragadt bennem, hogy leadott rendszámnál nem tudom mennyit kellett befizetni valakinek, mert a fehér zománc egy pici helyen sérült volt. Amikor hozta a pénztári bizonylatot az illető, a rendőr a sarkánál fogva, mint a frizbit (akkor még nem tudtam, mi az) dobta a helyiség túlsó sarkában levő rendszám kupachoz. Jót csörömpölt; nesze neked kis lepattogzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!