KGFB lemondàsa online formàban szabadszöveges kérelmet kérnek. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Online intéztem a bizttositó oldalàn. Csatoltam az adásvételit illetve halotti kivonatot,mivel a tulaj elhunyt így ő mâr nem tudja sajàt neve alatt intézni a dolgokat és az ő neve alatt volt a biztositàs. Be kell küldenem a hagyatéki végzést amivel nincs gond viszont nem teljesen értem ,hogy mit takar a szabadszöveges kérelem? Ez is egy nyomtatvàny ,mert írtàk hogy jelezni kell ki örökölte meg a jàrművet meg kell adni az elérhetőséget ,mert visszaadjàk a biztositàsból jàró összeget.2023. szept. 1. 21:46
1/1 anonim válasza:
Egyszerűen fogalmazva: mintha levelet írnál. Ssját szavaiddal írd le.
A szabadszöveges adatmező egy olyan valami, ahova szöveget írhatsz szabadon.
Nincs validálás sem.
Pl. ha irányítószámot kétnek, csak számot írjatsz, abból négyet. Dátumnak is kötött firmája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!