Amazon kiszallito vagyok. A Parkoloban parkoltam es amig kivittem a csomagot valaki felfeszitette es kirabolta az autot. A ceg rajtam akarja leverni a kárt. Jogos ez?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 10:08
11/24 A kérdező kommentje:
Anglia
2023. ápr. 25. 11:38
12/24 anonim válasza:
Kezdhetted volna azzal, hogy Anglia. Az ottani törvényeket kevésbé ismerjük.
13/24 A kérdező kommentje:
Az alap az ugyanaz kell,hogy legyen. Loptal,nem loptal. Van bizonyitek,nincs bizonyitek.
2023. ápr. 25. 11:46
14/24 anonim válasza:
#13 Nem ugyanaz. Angol jogban ha van precedens korábbi ilyen esetre, akkor az is felhasználható bizonyítékként, hogy hasonló esetben hogyan döntött a bíró. Ha a munkáltatód rád akarja terhelni a kárt, akkor egy jó ügyvédre van szükséged.
15/24 A kérdező kommentje:
awh...csodas..!
2023. ápr. 25. 11:53
16/24 qkker1 válasza:
"Az alap az ugyanaz kell,hogy legyen. "
Ez tévedés!
Magyarországon a Római/Kontinentális jogrend van, Angliában pedig az Angolszász jogrend ami nagyon eltérő!
18/24 anonim válasza:
Én a helyedben nem várnám meg amíg a főnököd utána néz a kamerafelvételeknek mert nem fog... Akkor kiderülne, hogy feltörték az autót és nem tudná rád verni.
Szóval én mennék és keresnék egy kamerát ami ráláthatott az autóra és megszerezném a felvételt.
Csak ugye erre van 2-3 napod max, tovább nem igen tárolják a felvételeket.
19/24 A kérdező kommentje:
"cool story bro" hogy benneteket nem lehet sehogy sem kikerulni...?
2023. ápr. 25. 12:38
20/24 A kérdező kommentje:
Tobbieknek koszonom! Kuzdok az igazamért!
2023. ápr. 25. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!