Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Magyarországon egy autóhoz...

Magyarországon egy autóhoz hány forgalmi engedély irat, kártya van ill. van kis és nagyforgalmi?

Figyelt kérdés

Vagy csak egy forgalmi kártya van?

Szlovákiában kettő van egy nagy A4-es papir dokumentum és egy kisebb kártya, nagysága olyan mint egy személyi kártyáé, ez utóbbit kell csak a sofőrnek magával tartani az autóban.

Az A4-es papiron kicsit részletesebb adatok vannak.

[link]

2023. febr. 11. 23:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocs’ a kitérőért, de a forgalmi nem kb. hosszában kettévágott A4-es méretű. A hosszában kettévágott A4-es méret az az A5-ös méret, mert az A0-tól kezdve az eggyel nagyobb számmal jelzett méretet úgy képezik, hogy a rövidebb oldalt megtartják (az lesz a hosszabb oldal) a hosszabb oldalt pedig felezik (az lesz a rövidebb oldal, és persze, kerekíteni kell egész számra.) Az A4-es méret 297 mm x 210 mm, az A5-ös 210 mm x 148 mm. A forgalmi viszont 221 mm x 115 mm. Bocs’, már itt se vagyok, meg nem is én voltam…
2023. febr. 13. 18:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Akkor kellene, de le is tudják kérdezni rendszám alapján.

Nekem nem kérték rutin ellenőrzéskor, és amikor megbüntettek tilosban várakozáskor sem 😎

2023. febr. 14. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!