Mi történik, ha gazdasági totálkár esetén nem fogadom el a biztosító által felajánlott összeget?
Figyelt kérdés
Egyáltalán hogyan tudom elérni azt, hogy újabb ajánlatot tegyenek, illetve hogyan tudom elutasítani az előzőt?
Amennyiben elutasítom, tehetnek-e az eddiginél kisebb összegű ajánlatot?
2022. nov. 17. 19:43
1/8 anonim válasza:
Nos, ők nem megvenni akarják a GTK-s autódat piaci áron.
Nem tudsz jól kijönni belőle.
2/8 anonim válasza:
Felkészülsz egy évekig tartó pereskedésre, amit vagy megnyersz, vagy nem. Ja és a per altt, a független szakértőt saját zsebből kell fizetned. Ha vesztesz, azt is bukod.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak akkor fognak újabb ajánlatot tenni, ha pert kezdeményezek?
Úgy tudom, a biztosítóknak is érdekük, hogy peren kívüli megállapodás szülessen.
2022. nov. 17. 22:12
4/8 anonim válasza:
Csakhogy itt nekik van igazuk. Ne aggódj, minden le van írva az apróbetűs részben, jogszabályokban, stb...
És egy mocskos jó ügyvédet keress, minden biztosítónak saját jogászai és ügyvédei vannak, akik erre szakosodtak.
5/8 anonim válasza:
Nem fognak újabb ajánlatott tenni, direkt perre szokták vinni a dolgot, mert az emberek 95%-a nem mer belevágni egy ilyenbe és végül elfogadja az alamizsnát. Az a maradék 5% meg belefér nekik a büdzsébe egy vesztett per esetén is.
6/8 anonim válasza:
ajánl egy kisebb összeget ha az se jó, akkor még mindig nyitva marad a per lehetősége
7/8 A kérdező kommentje:
Ha elutasítom az első ajánlatot, akkor a következő lehet attól kisebb összegű is?
2022. nov. 19. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!