Múlt héten szerdán voltam az okmányirodában. Körülbelül mikorra jöhet meg a jogsim?
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 16:16
11/12 rondakutya válasza:
A kérdezőnek. rondakutya mindig az igazat szól. Alaposan mellényúltál :) Valószínűleg jóval kevesebbet lógok a neten mint te és abban is biztos vagyok, hogy barátom is több van mint neked és most nem haverokról beszélek. Amúgy én nem teszek fel ostoba értelmetlen kérdéseket ez is nagy különbség. És nem szoktam olyan szavakat sem használni mint Te teszed. A nick nevem pedig szeretem a gyerekeim is szeretik és a kávézónknak is ezt a nevet adtuk a vendégeink is szeretik. Innentől, hogy is volt az a komment? Azt hiszem magadról írtál. Szánalmas egy alak lehetsz, és még eszed sincs semmi.
12/12 A kérdező kommentje:
hát már nem azért de elég szar nevet adtál a kávézódnak. Nem valami vendég csalogató név.Egyébként is azt írsz amit akarsz úgysem tudok megbizonyosodni róla szóval lehet hogy fele sem igaz amit írsz. Na cső te lúzer marketinges!
2010. okt. 7. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!