Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogy kell az autó ideiglenes...

Hogy kell az autó ideiglenes kivonásàt megszüntetni online?

Figyelt kérdés

Van ügyfélkapum, de soha nem használtam, szóval teljesen sötét vagyok hozzá. Hogy kezdjek neki?

Beirtam Google-be, de csak azt adta ki, hogy az ideiglenes kivonást, hogy lehet kérelmezni, a forgalomba való visszahelyezésről semmit nem találtam.

2022. szept. 16. 16:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

1. [link]

2. A baloldali felsorolásban a TULAJDON szóra kell kattintani.

3. A lenyíló menüben a GÉPJÁRMŰ szóra kell kattintani.

4. A megjelenő ablakban a JÁRMŰ IDEIGLENES KIVONÁSBÓL TÖRTÉNŐ VISSZAHELYEZÉSE szövegre kell kattintani.

5. A megjelenő ablakban a kék hátterű fehérbetűs [Ügyintézés indítása »] gombra kell kattintani.

6. Ezzel a WEBes ügysegédre kerülsz.

A Jármű ismételt forgalomba helyezés » szövegre kell kattintani.

7. A megjelenő lapon a kék hátterű fehérbetűs [BEJELENTKEZÉS] gombra kell kattintani.

8. A menüben az [ÜGYFÉLKAPU] sávra kell kattintani, és be kell lépned.

És aztán visszairányít, és már ott leszel az ügyintézés lehetőségénél.

A leírásom alapján látszólag bonyolult, de minden adja magát, csinálni egyszerű.

2022. szept. 19. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!