Pisti5356 kérdése:
El lehet adni autót úgy, hogy elveszett a törzskönyv, de azt nem jelentettük be?
Figyelt kérdés
Vagyis van e következménye annak, ha nem jelentjük be kormányablakba a törzskönyv eltűnését, hanem csak odaírjuk az adásvételibe a törzskönyv száma helyére, hogy elveszett.2022. júl. 21. 16:12
2/7 anonim válasza:
Én se venném meg! Pont, hogy átiratáskor a törzskönv kell, forgalmit nem is kérték. Lehet így át sem írják, szóval valószínűleg nem úszod meg egy új igénylését, és ennek költségét.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
És mi lenne a következmény? Nem találok róla semmit. Tudom hogy mi a bejelentés folyamata, de azt nem találom, amiket fentebb kérdeztem.
2022. júl. 21. 16:29
5/7 anonim válasza:
Vagy bejelented, kerestetik 2 hetet és nyilatkozol hogy nincs nálad, utána eladható, vagy veszel újat 6000ft ért és azzal adod el.
6/7 A kérdező kommentje:
Ja, közbe érkezett még válasz, így a 4-es hozzászólásom tárgytalan.
Köszönöm a válaszokat.
2022. júl. 21. 16:32
7/7 anonim válasza:
A törzskönyv addig nem kell, amíg nem akarod eladni. Tehát ha közben elveszik, a kutyát nem érdekli, nem kell sehova sem bejelentened.
Ha el akarod adni és nincs meg az már nagyobb baj. Akkor sem bejelentened kell, hanem igényelsz 6000Ft-ért másikat. Elég gyorsan legyártják, kipostázzák. Legutóbb márciusban kaptam. Hétfőn igényeltem, pénteken már hozta a postás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!