Sok lett így a kötelezőm?
A0 kategóriában vagyok (holott már 10 éve van jogsim, de ez az első autóm), egész évet előre kifizetem utalással. Az autó 12 éves, 116 lóerős, fekete Opel.
Én 30 éves férfi vagyok, videéken lakom, keveset autózom.
Nektek hasonló paraméterekkel mennyi a kötelező?
Azt nem írtam mennyi lett így :D
54ezer Ft / év
Összeget nem látok… így nem tudom megmondani. Céges autót is vezetek, így sokat autózom. Magán kocsink nem az én nevem van, pedig én vezetem legtöbbször.
Üdv a klubban…
"54ezer Ft / év"
Nem tul regi jogsival, nem is sok.
"B10 51 éves nő, bp, 10éves clio, 32000 ft"
Valami kis kobcentis, keves loeros autoval.
Mihez képest? Hogy van-e számodra olcsóbb, azt csak te tudhatod kideríteni.
Kitöltöd a kalkulátorok valamelyikét (netrisk, CLB, insura, biztositas, MABISZ stb.), és a végén ár szerint csökkenő sorrendben sorjáznak a biztosítók.
Ha lett volna sokkal olcsóbb, akkor nagyon sok. Ha lett volna kicsit olcsóbb, akkor kicsit sok. Ha nem lett volna olcsóbb, akkor most ez a legolcsóbb számodra: hurrá, nem kell bánkódnod. Aztán évforduló előtt megint kalkulálhatsz, kiválaszthatod a legolcsóbbat, és akkor nem mardos a kétely mások becslésére hagyatkozva, hogy sok lett-e a köteleződ.
És nem keletkeztetsz, nem tudom mi alapján, jó alacsony hasznosságúnak ítélt válaszokat.
Az még egész jo.
Nekem 3 eve A0ban a 8 eves 1.2 crtdi 75 loeros autora 66 ezer volt a legolcsobb. Megyeszekhely. 4eves jogsival.
Most b2-ben mar 42 ért sikerült találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!