Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Lassan másfél hónapja, nem...

Lassan másfél hónapja, nem jött semmi hír a megírt betétleppal mi történhetett?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja a parkolóba ahogy kanyarodtam be nagyon lassan, lehorzsoltam egy autót, odamentem letöröltem és jött a tulaj hogy írjunk betétlapot. Mondom én erre nem tudok neked adni, nem is látszik, csak 1 cm-ről.

Kínáltam neki 20ezret hallani sem akart róla. Egyfolytában csak a rendőrt emlegette.

Mondom akkor írjuk meg mert mégis csak egy 2018-as kocsiról van szó.

Megírtuk az alkalmazáson keresztül, majd elköszöntünk. És azóta semmi. Se egy e-mail, se egy levél, jött a következő évre vonatkozó befizetni való, amin nem látszik hogy levontak volna kettőt.

De szoktak küldeni olyat is hogy kifizeted és akkor nem változik a bónusz. Az sem jött. Semmi.

Lehetséges hogy kimentek és kiröhögték?

2022. máj. 17. 22:04
 1/1 anonim ***** válasza:
55%

meggondolta magát. A húszezerrel jobban járt volna. Egy kis színpolír, és már csak legyint.

Az a bónusz helyetti kifizetés a legnagyobb hülyeség. Persze hogy röhögnek rajta.

Ne várj semmit, elfelejtve.

2022. máj. 18. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!