Mi a teendő az adásvételi kitöltése előtt az alábbi helyzetben?
Motorkódos, vagy motorszámos?
Miért akarnád a törzskönyvbe jegyeztetni?
Elég zavaros a kérdésed (talán épített autó lehet?), de ezt úgy kb buktad.
Nincs ilyen rublika az adásvételin.
"mikor a benne lévő motor még nincs átíratva"
Ezt a részt, meg nem is értem.
Motorkódosnál nem, ezért kérdeztem.
Motorszámosnál más a helyzet, ezt gyakorlatilag buktad. Továbbra sincs ilyen rublika, és épeszű ember nem veszi meg.
Hogy a te szavaiddal éljek "(tudom balf*sz vagyok)"
Ebben teljes mértékben egyetértünk.
Az ilyen kókányolt bontószökevényeknél ebben az esetben azt szokták csinálni, hogy visszaszerelik bele a forgalmi szerint eredeti, nem működő motort és adják az autóval az "ez tutira működik, a srác hétfőn még Németbő' jött vele haza, tegnap bontottuk ki" cseremotort. A vevő elvontatja eredetiségvizsgálatra az autót, ott átmegy a megkotlott motorral (nem elvárás, hogy működjön), majd a cseremotorral elviszi arra a vizsgaállomásra, ahol bármit át lehet tolni okosba' és kész is.
Ha költséghatékonyabb megoldást szeretne a kedves vevő, akkor van még az "üzembetartói" meg a "kőccsönadási", mint alternatíva, még kevesebb papírmunkával. Lehet válogatni.
Köszi srácok. Akkor a 2. motorcserét nem úszom meg. :D
Az 1. és 3.-nak pedig köszönöm, a bunkó hangnemet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!