Biztosítás többe kerül mint a kalkulátorban?
Az allianznál van kötelező gépjármű biztosításom.
Az oldalon lévő kalkulátorral számolva fele annyiba kellene kerülnie a biztosításomnak. Mit csináljak? Mondjam le és kössek új szerződést vagy beszéljek az ügyfélszolgálattal?
"A kalkulátor új kötéssel számol (ami mindig kedvezőbb), nem a már meglévővel."
klasszikus tévedés. Újrakötve is ugyanaz a tarifa mint újként és nincs olyan hogy új kötő kedvezmény, sőt, gyakran a régiekre ad alapból lojalitásszorzót, ami rejtettebb adat (forrás, 5 év Allianznál üzletkötőként). Ami van néha hogy internetes kedvezmény, még az lehet.
Sok az adat, laikus könnyen elkattint vagy máshogy jelöl. De ha sehogy se tudod kidolgozni a jelenlegit, kösd újra.
bónusz besorolás marad... a hűségbónusz meg baromság :D
mondom zsinorban 3szor mondtam le Allianznál a biztosítást majd kötöttem újra az Allianznál.
Érdemes minden évben újrakalkulálni.(biztosítónál dolgozom)
Ha ezt a linket kitöltöd én is tudok árat mondani.
A bónuszban minden évben lépsz egyet felfele, ha nem okoztál kárt. Nincs következménye ha felmondod és újrakötöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!