Pár hónapos jogosítványommal és autómmal parkolásos sérülést okoztam. A biztosító ilyenkor ugye 2 fokozatot léptet vissza, nekem M2 lesz (?)
Ha csak 1 elem sérült és csak fényezni kell az kb 30-40 ezer Ft. Érdemes a tulajjal meg beszélni akinek a kárt okoztad, hogy biztosítón kívül zsebből zsebbe intézzétek el így neked a biztosításod megússza illetve neki nem lesz az autón igazolható kár esemény .
Fél éve nekem is volt hasonló egy fiatal lány neki tolatott a kocsimnak szegény azt se tudta mi lesz oda hívta az apját mivel annak a nevén volt az autó nekem a furgonon darabokból lehet cserélni a lökhárítót meg néztük neten mennyibe kerül a sérült darab azt ki fizette plusz 20 ezret a javitásra így 60 ezerből meg lett oldva én be vittem a szervizbe ott ki cserélték a sérült darabot és kész nem történt semmi nekem festetlen lökös bal oldali darabja sérült . Az autómnak így nincs kár eseménye azaz eladáskor nincs hiszti , hogy sérült volt valami rajta a kis csajnak és az apjának meg a biztosítás nem változott mert ott sem volt így biztosítási ügy
Értem, és köszi a segítséget, de a tulaj nem nyitott sajnos. Mindenképp biztosító, károkozási büntetés, M2 fokozat lesz nekem.
Ezért kérdeztem, hogy az üzembentartó változás segít-e, mivel ha ott A0ról kezdödik, az nekem még mindig jobb, mint az M2.
Nem kérdezném, ha b8ról estem volna b6ra...
#5 így igaz el ismeri és téríti a kárt amit a biztosító fizetett a károsultnak akkor nem lesz semmi utánna biztosító meg kapja amit ki fizetett így onnantól őket már nem fogja érdekelni és nem lesz semmi sem utánna .
Kár okozási bírságot meg hiába szeretne a károsult , ha a kórokozó el ismerte a felelősségét akkor nem fogja senki sem birságolni pluszban sem a rendőr sem más mivel nem sérült meg senki csak az autó
Hogy legyen válasz a kérdésedre is: igen, üzembentartó váltást tudsz csinálni, és két év múlva elévül a te M2-őd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!