Autó vásárlásnál ha le szeretném foglalózni az autót, lehet hozzá feltételt írni?
Lehetni lehet, de miből jó az Neked, hogy áttolnak a vizsgán egy autót
és azt gondolod, hogy szuper az autó.
Olcsóbb neki fél pénzért áttolni, mint megcsináltatni.
Ezt akarod?
1-es, pont egy friss műszaki bizalomébresztőbb, mint ha anélkül venné meg.
Én viszont nem tepernék egy autó után. Nem foglalóznám le. Műszakiztassa le, aztán majd fizetem a vételárat. Ha eladja másnak, akkor majd veszek másikat. Autó van ezernyi, csak meg kell nyitni a hahu-t.
Itt panaszolta valaki régebben (egy hölgy), hogy frissen vásárolt autó
fékje 3 hétre rá meghibásodott, levált a csutkára kopott fékbetét. Régi kis autó volt.
A tévedése: ő azt hitte, hogy a vizsgán a megfelelés mindent ellenőrzött, kijavított hibát jelent.
Pedig sok más között itt csak annyit jelentett, mert ez a követelmény, hogy teljesítse fékpadon, amit várnak tőle, nem többet.
Ha látnád olykor hogy mennek át vizsgán.. A gázelemző másik autó csövében van, hogy jó legyen az érték..
Ilyen értelemben én pesszimista vagyok. Szervizből (az asszony) visszakapom az autót és 3,0-ra van fújva összes gumi csere után.
Ervenyes muszaki azt jelenti, hogy nem balesetveszelyes az auto.
Ha egy muszaki viszgat nem tudsz kifizetni, NE vegyel autot!
Foglalo egy autora, ne rohogtess!!!
"Ervenyes muszaki azt jelenti, hogy nem balesetveszelyes az auto."
Semmi ilyet nem jelent az érvényes műszaki.
"Ha egy muszaki viszgat nem tudsz kifizetni, NE vegyel autot!"
Ez miből jött le? Ennyire gyenge a szövegértésed?
"Foglalo egy autora, ne rohogtess!!!"
Sosem vettél még semmit, soha, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!