Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Leasingelés külföldi cim és...

Leasingelés külföldi cim és munka esetén?

Figyelt kérdés

Szüleim Peugeotja 15 éves, szeretnék leváltani egy újabb, kényelmesebb, takarékosabb darabra.

Mivel az életkoruk miatt nem kapnának leasinget, igy felvenném én, ök utalnák nekem havonta a törlesztöt.

Viszont én Ausztriában élek. Kérdés az, hogy igy lehet-e Magyarországon autót leasingelni? Nincsen adósságom, se hitelem, biztos a munkahelyem is, nekik sincsen adósságuk, de a megtakaritásuk + a Peugeot 5,5 milliót tesz ki. Az új autók ára pedig elszökött a francba, igy a még gyüjtünk rá 1 évet annyira nem jöhet szóba, hiszen meredeken emelkedik az autók ára. A kinézett autò pedig 10,5 millió mindenféle csili-vili extra nélkül…

Ha fiatal használtat néznek (Apu húzza a száját ezért) akkor is 2021-es gyártásút szeretnének az elkövetkezendö 10 évre.

Apu 70, Anyu 65 éves, jó egészségnek örvendenek, aktivan élik a nyugdijas életüket az unokákkal és a hobbikkal.

A kinézett autó egy Mercedes B 180d lenne.

2022. jan. 17. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik az a 15 éves Peugeot ami 5.5 milliót ér ?
2022. jan. 17. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja bocs plusz a megtakarításuk
2022. jan. 17. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudnak leasingelni is menjetek el egy kereskedésbe és elmondjak, mi kevéssé vagyunk jó Mercedes kereskedők
2022. jan. 17. 22:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Gondoltam, van itt biztosan valaki, aki hasonló cipöben jár :D

Ahogy olvasom, lehetséges, csak procedùrális.

2022. jan. 18. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Mármint hogy mercedest akar nyugdíjas szülőnek leasingelni ? Hát erre azért kicsi az esély. A Mercedes más cégekkel van szerződésben mint pl a Toyota így a feltételek is mások.
2022. jan. 18. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!