Örültök hogy megint nem kell műszakira vinni az autót jövő őszig?
Nekem szintén mindegy, én is viszem műszakira.
Amúgy tényleg, attól hogy nem viszed komoly műszaki problémák még lehetnek. Azokra is gondolsz azért?
Ha normális műhelyben nézik át ugyan úgy kiderülnek a komolyabb hibák mint műszaki vizsgán, sőt ha olyan a szerelő még az olyan elemet is cseréli amivel még átment volna, de már régen veszélyes...
Mellesleg én magamnak szerelem a autóimat meglepetés sose volt műszakin, viszont volt hogy tudtam hogy valami sz@r, de mivel nem használtam alapból az autót akkor csak azért vittem el hogy ne kelljen útvonal engedély később, lógó kerékcsapággyal meg lógó gömbfejjel átment, ugyan ott ahol előtte a utánfutó csatlakozó hibája miatt meghúzták, ugyan itt egy 5x4cm-es luk miatt ami a csomitartó alján volt szintén húzták meg...
Illetve szerelő havertól hallom időnként hogy olyan hibákkal mennek át szinte véletlenszerűen hogy az valami félelmetes,miközben olyan dolgokkal húznak meg autókat ami nevetséges, és nem 1-2 vizsgahelyre igaz.
Szóval ha azért viszi valaki vizsgáztatni az autóját hogy az biztonságos legyen akkor az tudatlan, rendes átvizsgálás kell nem ez a műszaki szutyok, és akkor kiderül mi a helyzet.
Én eddig is és ezután is leműszakiztatom a járműveimet. Ez a járvány semmiben nem akadályoz, úgyhogy nem is értem, hogy mire jó ez az engedmény. Az viszont aggasztó, hogy olyan autók is közlekednek, amiknek lassan 2 éve lejárt a műszakija. Többnyire azok örülnek ennek, akiknek az autójuk nem felel meg még az alapvető műszaki követelményeknek se.
Azt se árt észben tartani, hogyha műszaki nélkül okoz valaki balesetet, nem biztos hogy a KGFB vagy CASCO fizetni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!